Образът на Сашо Роман предизвика вълна от аплодисменти за рок певеца

Дичо спечели първото място в четвъртия лайв на „Като две капки вода“ с образа на Сашо Роман. Песента на емблематичния певец предизвика истински фурор, повличайки публика и участници в танци и безапелационна подкрепа за впечатляващото представяне. „За първи път в шоуто имаме 60 точки за участник преди резултатите на публиката“, анонсираха водещите преди ключовия момент за вечерта. 

Снимки от четвъртия лайв на „Като две капки вода“ може да разгледате ТУК

Поредица от аплодисменти и изправена на крака публика последваха с новите преобразявания на звездните участници. Деси Добрева откри вечерта с песен от рок периода на носителката на 5 награди „Грами“ - Джанет Джексън. „Готова си за рок кариера – трябва да опиташ!“, заяви най-големият почитател на Майкъл Джексън - Любо Киров, който се присъедини към журиращото трио.

„С тази песен няма как да се скрия зад хумора“, категоричен беше Папи Ханс, който влезе в ролята на вокала на Whitesnake - Дейвид Ковърдейл. „Поздравявам те! Страхотно се представи като образ, глас и настроение“, заяви Фънки, който стисна ръката на Константин Трендафилов.

След изпълнението на „Повей, ветре“ на Паша Христова, ТИТА сподели един от най-съкровените спомени в музикалната си кариера. Хитовата певица призна, че именно Любо Киров й е вдъхнал кураж в детските години, провокирайки решението й да се запише на музикални уроци.

„Надявам се хората да усетят голямата ми любов и възхищение към Марая Кери. Стефан Илчев беше феноменален! Възнамерявам да включа и допълнителни движения от изпълненията на Hero”, сподели минути преди появата си на сцената Мария Илиева. Стефан Илчев върна публиката в годините на диското с Modern Talking, а Петя Буюклиева се потопи в кубинска вечер с образа на Камила Кабело. Милко Калайджиев получи поздравления от журито за необходимата доза самоирония в образите след появата като Лиз от Boney M.

Следващата седмица Петя Буюклиева ще се включи в рок групата TOTO, а Милко Калайджиев ще запее на руски с Владимир Висоцки. Деси Добрева ще се впусне в Глория Гейнър и I will survive. Мария Илиева ще представи едно от най-сексапилните лица на Мадона с Just to find my love, а ТИТА ще трябва да избере между Bruno Mars, Cardi B и техния хитов дует. Стефан Илчев ще се ззавърне към женските образи с тийн идола Брирни Спиърс, а Papi Hans ще бъде Джейсън Деруло. Дичо ще се превърне в Дони и едно от култовите парчетата на българската музикална сцена.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY