Драми и сълзи ще нажежат до червено кухнята на Ада, а двама от готвачите ще ни усмихнат с нови отношения довечера по NOVA

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21.00 ч. по NOVA ще видим как се играе на асоциация и дали с разговори зад гърба можеш да бъдеш успешен готвач. Нови драми и сълзи, нажежени до червено ще владеят Кухнята на Ада и шеф Виктор Ангелов отново ще помага в комуникацията. Дали това ще е достатъчно, или ще се наложат нови уроци по общуване, за да завърши успешно вечерната резервация ще разберем довечера само по NOVA. В края на епизода ще е ясно и кой ще се изправи срещу Чилева в битка за оставане в Hell’s Kitchen България. А отношенията между двама ще ни накарат да се усмихнем със сигурност.  

С дневното кулинарно предизвикателство шеф Ангелов ще предизвика готвачите да мислят асоциативно и ще им постави препятствие, което ще им покаже колко е важна комуникацията в кухнята. Разговорите зад гърба ще са в основата на успешното приготвяне на ястия от риба и дивеч, а за направата на десерта ще се искат и допълнителни умения. Дали ще успеят професионалистите да общуват по между си и да покажат брилянтната чиния, или ще има само загубени в превода, ще разберем довечера. Ще узнаем обаче кой е най-добрият шеф в България и какво е банкомат. Победените със сигурност ще плачат, а победителите ще дишат с пълни гърди и ще се наслаждават на свободата.

Драми и сълзи ще владеят кухнята на Ада по време на вечерната резервация, а обстановката ще се нагорещява с напредването на вечерта. Ще има обвинения и истерии, ще има играчи, които ще „измият ръцете си“ и ще избягат от отговорност, но ще има и успешно сдаване на перфектно приготвени ястия под зоркия поглед на шеф Ангелов. Кой отбор ще успее да нахрани гостите на ресторанта и от чии редици ще се излъчи поредния номиниран за тази седмица ще узнаем след броени часове по NOVA. Гледайте  Hell’s Kitchen от 21.00 ч. по NOVA, за да разберете кой ще се сблъска в четвъртък с Чилева за оставане в кулинарното шоу.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.