Ново начало или фатален край очаква едно от семействата, не пропускайте да разберете тази вечер по NOVA

Сватбените пътешествия дават възможност на двойките в революционното риалити „Женени от пръв поглед“ да преживеят незабравими моменти. Времето, което прекарват заедно, им дава възможност да се опознаят е наситено с много емоции. Освен положителните преживявания, на повърхността, обаче, изплуват и първите различия между съпрузите. Далите те ще станат причина за сериозни конфликти, ще разберем тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Съвместният живот на най-обсъжданата двойка в предаването - Василена и Никифор, не започна гладко и двамата не крият своите резерви един към друг.  Вечерта преди сватбеното пътуване между двамата младоженци избухва скандал, който оставя дълбок белег в единия от тях. Ще заминат ли на сватбено пътешествие въпреки, разразилата се буря в отношенията им или това ще бъде краят на брака им, не пропускайте да разберете в новия епизод на „Женени от пръв поглед“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Бурните емоции не подминават Ивана и Мерал. Вълнуващото сватбено пътешествие до Мадрид разкрива колко различни са всъщност те. Двамата имат противоположни интереси и между тях възниква спор как да изкарат своето време в испанската столица. Мерал не крие, че се чувства пренебрегнат от своята съпруга, която отделя прекалено голямо внимание на своя смартфон. Дали разговорът им ще помогне да преодолеят различията си, или ще ги задълбочи? Ще успее ли Ивана да разсее опасенията на Мерал?

Като че ли най-хармонично засега се развиват отношенията в най-зрялата двойка в телевизионния формат - Таня и Светозар. Той ще направи към своята съпруга жест, с който, според специалистите, ще демонстрира своята готовност за задълбочаване на тяхната връзка, но каква ли ще бъде нейната реакция?

Не пропускайте епизода на „Женени от пръв поглед“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на „Женени от пръв поглед“ на Nova.bg, както и на Facebook страницата на предаването.