Кулинарният експерт влиза в битка за доброто име и клиентите на един ресторант в криза този петък в 21.00 ч. по NOVA

Тази седмица в „Кошмари в кухнята“ шеф Манчев запретва ръкави, за да помогне на едно от най-старите заведения в Перник. Възможно ли е един ресторант да предлага 180 ястия на клиентите си и как се справя младият управител  – гледайте в новия епизод на предаването в петък от 21.00 ч. само по NOVA.

Семейната механа „Романтика“ отваря още през 1992 г. и е първото заведение в града. Сега с тежката задача да управлява бизнеса е натоварена 20-годишната дъщеря на собственичката, но работата постепенно намалява, а престижът на заведението е поставен на карта. Най-старото и познато в цял Перник заведение спешно се нуждае от помощ.

Налага се шеф Манчев да направи „инспекция“, която надминава кулинарните предели. Хаотично меню, включващо точно 180 кулинарни предложения, липса на опит и дисциплина на управителя и абсолютен апокалипсис в кухнята ежедневно саботират заведението.

Ще успее ли кулинарният експерт да промени нагласите на управителя и персонала в механа „Романтика“ и какви крайни мерки ще се предприемат в името на по-добрия имидж на заведението - вижте в новия епизод на „Кошмари в кухнята“ този петък от 21.00 ч. само по NOVA

Ако искате шеф Манчев да помогне и на Вас, запишете се за участие в новия сезон на „Кошмари в кухнята“ на имейл koshmari@ntv.bg

За актуални новини следете Facebook страницата на предаването, както и канала на „Кошмари в кухнята” във Vbox7.com.