Още с появата си певецът вдигна на крака журито и публиката в „Като две капки вода“

„Казах на Papi Hans: „Да беше написал по-малко думи!“, пошегува се Милко Калайджиев, който грабна победата, облечен със зеления костюм на изпълнителя на „Суперпалав“ при шестия лайв на „Като две капки вода“.

Снимки от шести лайв на „Като две капки вода“ може да разгледате ТУК

„Трябва да държи прелъстителен поглед, в стила на Хю Хефнър“, беше съветът на Papi Hans към попфолк певеца, който е един от приятелите му в шоуто. Силата на хумора и доброто настроение, около които двамата се обединиха, бяха потвърдени от публиката и безспорната победа.

Една от най-разнообразните вечери в седмия сезон на уникалното шоу за преобразявания предложи вариация от образи, стилове и противоречиви оценки. „АЗИС е много различен и ексцентричен. Беше ми трудно с този образ“, заяви ТИТА, която се върна в ранната кариера на попфолк идола. Предизвикателство се оказа и образът на Bon Jovi, който беше новата задача на Стефан Илчев.

„Лошото ченге“ в „Като две капки вода“

„Ти си откритието на този сезон!“, категорична беше Саня Армутлиева след появата на Мария Илиева като Веселин Маринов. Специалният гост на журито допълни, че певицата винаги има с какво да изненада публиката. Петя Буюклиева изпя в оригинална тоналност песента на Валя Балканска, което ѝ донесе и похвала от голямата българска певица: „Представи се отлично! Нека да има наследници за тази музика!“.

Зад кулисите на шести лайв в седми сезон на „Като две капки вода"

Сред пламъци и метал Деси Добрева се преобрази в Тил Линдеман – вокалът на Рамщайн. Певицата получи определението брилянтно изпълнение от женската част на журито и съвет от Фънки да разучи индустриалния рок. Папи Ханс се появи с втори женски образ в ролята на носителката на 10 награди „Грами“ – Тейлър Суифт, а Дичо изпълни една от незабравимите арии на Андреа Бочели. 

Деси Добрева: Любимото ми изпълнение в „Като две капки вода“ до момента е песента на Мими Николова

Следващата седмица Papi Hans ще бъде българският поп и рок певец Бисер Киров, а Стефан Илчев ще завладее публиката с големия Георги Христов. Дичо ще влезе в образа на една от най-успешните певици на десетилетието – Адел, а Мария Илиева ще се посвети на Аеросмит и песента към филма „Армагедон“. Деси Добрева ще се впусне в латино ритми с Дженифър Лопес. Петя Буюклиева ще покаже, че хубавото парти никога не може да бъде в повече с едно от култовите парчета на Фърги, а Милко Калайджиев ще се отправи на поп приключение с дует на Мария Илиева и Любо Киров, и песента Alright.

 Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20.00ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY