„Най-важното е човек да не бъде подвластен на въображението си, а да следва мечтите си“

„Нито един актьор не иска да бъде точно „като две капки вода“ с друг, но пък всички актьори минаваме през имитации на много наши колеги, които са обикновено са звезди“, споделя Зуека.

„Актьорската професия е човеколюбство. Ако не обичаш това, което правиш или героя, който играеш, значи нищо не може да направиш.“ Този урок от негов любим преподавател съвпада с неговата собствена житейска философия за живота – „Аз живея за хората“.

„След като минах 50-те храня егото си с нещата, които изисквам от себе си. От хората не изисквам нищо друго освен почтеност.“

Повече за участието на Зуека във филмите на Стефан Командарев, за хобитата, които ни спасяват, за посоката, която следва в професионалния си път и за любовта на семейството, вижте във видеото от предаването „На кафе“.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY