Хармонията в семействата е поставена под въпрос

Неочаквани романтични жестове сближават две от двойките, а словесен двубой поставя един младоженец на бойното поле в най-вълнуващия социален експеримент „Женени от пръв поглед“. Кои са основните участници в конфликта, проследете в новите епизоди на предаването тази седмица във вторник и сряда от 22.00 ч. само по NOVA.

След края на емоционалния меден месец, най-коментираната двойка в социалния експеримент – Василена и Никифор, за пръв път достигат до консенсус относно съвместното си бъдеще. „Това е тест, който трябва да издържа и ще издържа. Той е трамплин към моята голяма любов“, споделя Никифор. Двамата се срещат със своите близки и съобщават решението, което са взели. Василена получава сериозни критики от майката на Никифор и напрежението помежду им ескалира. Какво съдбовно решение са взели младоженците и как ще завърши словесната битка между Василена и майката на Никифор, гледайте в новите епизоди.

Важен емоционален момент завладява младото семейство на Ивана и Мерал. След сватбеното пътешествие двамата решават да дадат шанс на съвместното си съжителство. Ивана прави най-голямата крачка в живота си и се нанася в жилището на своя съпруг. За двамата всеки нов ден е пълен с нови преживявания. Каква е изненадата, с която Мерал успява да спечели сърцето на Ивана, ще разберете в „Женени от пръв поглед“.

Най-зрялата двойка в предаването – Таня и Светозар, открито заявяват сериозните си намерения един към друг и отговорно започват търсенето на своя нов дом. След дълги огледи в различните краища на града двамата единодушно избират жилището си. Докато се нанасят в семейното огнище, между тях се появяват първите различия.

Какво бъдеще очаква семейството на Василена и Никифор? Какво смущава хармонията между Таня и Светозар? Проследете в новите епизоди на втори сезон на революционното документално риалити „Женени от пръв поглед“ всеки вторник и сряда от 22.00 ч. само по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на „Женени от пръв поглед“ на Nova.bg, както и на Facebook страницата на предаването.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си