Ще се окаже ли съвместното съжителство – мисия (не)възможна?

За две от двойките отношенията се развиват изключително бързо и те са готови да направят следващата крачка – да споделят заедно общ дом. Третата двойка – Василена и Никифор също са готови да предприемат следваща крачка в живота си и за пръв път от началото на предаването са на едно и също мнение.

Младата двойка Ивана и Мерал намират все повече общи неща помежду си. Мерал е готов да направи всичко по силите си, за да бъде Ивана щастлива в общия им дом и й поднася няколко мили изненади, с които засвидетелства намеренията и чувствата си към нея. Коя обаче е най-голямата пречка в комуникацията помежду им?

Таня и Светозар се пренасят в новото си съвместно жилище. Ежедневните задачи ще станат причина за първите им незначителни спорове. Намират ли двамата това, което търсят в лицето на другия, ще разберете тази вечер в „Женени от пръв поглед“.

Най-обсъжданата двойка в предаването – Василена и Никифор се срещат със своите близки, за да им съобщят финалното решение за бъдещото си съвместно съжителство. Ще получат ли подкрепа от страна на родителите си и ще останат ли в крайна сметка заедно, гледайте в новия епизод на „Женени от пръв поглед“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на „Женени от пръв поглед“ на Nova.bg, както и на Facebook страницата на предаването.