Никифор и Василена взимат важно решение за бъдещето си

Изненадващ обрат и нова двойка очакват зрителите на най-вълнуващия социален експеримент „Женени от пръв поглед“. Никифор и Василена минават през буря от емоции в отношенията си, преди да стигнат до категоричното си решение. Как ще продължат отношенията си и кои са новите герои, проследете в новите епизоди на предаването тази седмица само по NOVA.

След много напрежение и скандали, Никифор и Василена са готови да застанат зад общо решение относно бъдещето им. След като съобщиха на родителите си, че ще прекратят връзката си, сега е ред за финални думи на сбогом. Какво ще си кажат и ще останат ли приятели, не пропускайте да гледате в „Женени от пръв поглед“.

И още изненади очакват зрителите – нова двойка ще се впусне в „пътуването“ на живота си в опит да открие истинската любов. Юлия и Михаил ще преминат по всички стъпки, които водят до олтара в революционния телевизионен експеримент, но ще чуем ли заветното „да”?

Юлия е на 36 г. от София, работи като консултант козметика в дрогерия, обича да спортува и държи на външния си вид. „Имала съм няколко сериозни връзки, но всеки път попадам на неудачници. Вярвам, че все още има свестни мъже и ще срещна моята половинка. Някой романтик, който ще ми прави малки жестове“, споделя красивата дама.

Михаил е на 42 години от Пловдив. По професия е масажист и музикант, има собствена група, с която ходят по участия. „Искам сериозен партньор до себе си, а досега  винаги съм попадал на жени, които се страхуват от обвързване. Вярвам, че експертите ще открият правилния човек за мен – представям си моята съпруга чувствителна, романтична, нежна. За такава жена съм готов на всичко, дори и на среднощна серенада под балкона“, заявява бъдещият младоженец. Ще дадат ли шанс един на друг, или всичко ще приключи, преди да е започнало, гледайте в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“.

Докато новите участници трепетно се подготвят за сватбения ден, другите две семейства посрещат предизвикателствата на семейния живот. През какви препятствия преминават Ивана и Мерал и успяват ли Таня и Светозар да намерят общ език? Проследете в новите епизоди на втори сезон на революционното документално риалити „Женени от пръв поглед“ всеки вторник и сряда от 22.00 ч. само по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на „Женени от пръв поглед“ на Nova.bg, както и на Facebook страницата на предаването.