Следващата седмица певецът ще изправи пред ново предизвикателство с образа на Слави Трифонов

„Шоуто е предизвикателство, което много ме забавлява и развива. Няма по-голяма сцена от „Като две капки вода“ – това е най-гледаното предаване. Изправяш се пред пълна сцена, колеги и жури. В това има стрес, но и голяма възможност да се шлифоваш“, сподели Papi Hans в разговор със Симо в Стартер. „Бисер Киров беше пълен ужас за мен, Тейлър Суифт е певица в стил, който е твърде далечен от мен. Последните няколко образа са такива, които не бих искал да изпълня, но това е шоуто и моментът за голяма доза професионализъм“, разказа изпълнителят, който допълни, че най-важното е един артист да не се опитва да заблуждава публиката с евтини номера, тъй като зрителите знаят кога си откровен.

Стефан Илчев: Всичко в „Като две капки вода” може да се промени в последния момент

Следващата седмица Папи Ханс отново ще се изправи пред големите хитове на десетилетието с Лейди Гага, а Милко Калайджиев ще се върне в младежките си години с Humperdinck. Деси Добрева ще се огледа и види по различен начин за Man in the mirror на Майкъл Джексън, а . Мария Илиева ще бъде Кийт Флинт, а Дичо ще плува в свои води със ZZ Top. Стефан Илчев ще опита фънка със Ceelo Green. Петя Буюклиева ще трябва да избере между рап музиката и женския вокал с образите на Криско и ТИТА, а самата ТИТА ще трябва да усвои безкомпромисното присъствие на Тина Търнър.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY