Нова двойка пристъпва със затаен дъх към сватбения олтар, но ще чуем ли заветното „Да“?

Силни емоции и големи надежди ще завладеят новата двойка в революционния експеримент „Женени от пръв поглед“ в новите епизоди на предаването. Юлия и Михаил ще се запознаят на сватбения олтар, но дали ще кажат заветното „Да“? Докато бъдещите съпрузи правят последни приготовления за сватбата, младата двойка Ивана и Мерал се привързва все повече един към друг, а Светозар опознава строгата страна на Таня.

След трескава подготовка за дългоочакваната сватба, новата булка в предаването – Юлия, е опиянена от вълнение, а младоженецът Михаил е завладян от притеснение и положителни емоции. Вихрушката от емоции е завладяла и двамата бъдещи съпрузи, всеки от които се надява да открие своята сродна душа. Какво се случва, когато погледите на Юлия и Михаил се срещат за първи път, ще прехвърчат ли искри? Какъв ще бъде изборът на новите участници в „Женени от пръв поглед“, проследете в премиерните епизоди на предаването.

Вълнение и положителни емоции се усещат и в младото семейство на Ивана и Мерал. Посещението на родния град и най-близките приятели на Мерал кара Ивана да го види в друга светлина и все повече да го хареса. Двамата получават интригуващ подарък от брата на младоженеца, значението на който е загадка за младото семейство.

Отношенията между най-зрялата двойка в революционния експеримент – Таня и Светозар, се задълбочават все повече. Двамата откриват сходство във вкусовете си и като истинско семейство разпределят домакинските си задължения. За да запазят хармонията помежду си, Таня влиза в ролята на треньор на Светозар и е готова да изгради ред, дисциплина и контрол над безграничното му чувството за хумор. Ще се справи ли Светозар със задачите, които му поставя Таня, гледайте в новия епизод на „Женени от пръв поглед” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на „Женени от пръв поглед“ на Nova.bg, както и на Facebook страницата на предаването.