Не пропускайте епизода на предаването тази вечер от 22.00 ч.

Силни емоции и големи надежди ще завладеят новата двойка в революционния експеримент „Женени от пръв поглед“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. Юлия и Михаил ще се запознаят на сватбения олтар, но дали ще кажат заветното „Да“? Двамата са обзети от буря от емоции по време на трескавата подготовка за сватбата. Не по-малко е вълнението на техните близки и приятели, които открито задават въпросите, спотаени в мислите на младоженците. Какво мислят родителите на Юлия и Михаил за избора на експертите?  Какво се случва, когато погледите на Юлия и Михаил се срещат за първи път, ще прехвърчат ли искри? Какъв ще бъде изборът на новите участници в „Женени от пръв поглед“, проследете в епизода на предаването тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Междувременно отношенията между най-зрялата двойка в революционния експеримент – Таня и Светозар, се задълбочават все повече. Двамата успяват да преодолеят малките различия и всичко между тях върви гладко. Таня обаче е решена помогне на своя съпруг да води здравословен живот и влиза в ролята на негов треньор. Ще се справи ли Светозар с високите спортни цели, които му поставя Таня, гледайте в епизода на „Женени от пръв поглед” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на „Женени от пръв поглед“ на Nova.bg, както и на Facebook страницата на предаването.