Бляскавото събитие в София е на 8 май 2019 година

Цял ТИР с карамфили, специално поръчани за големият концерт на Василис Карас в София ще бъдат доставени в зала „Арена Армеец” през деня на 8 май 2019 година, няколко часа преди началото на дългоочакваното шоу. Бляскавото събитие ще потопи меломаните в типично гръцка атмосфера, а феновете в залата ще могат да демонстрират емоции, удоволствие и уважение към звездата, хвърляйки табли с карамфили във въздуха и към сцената. В разгара на вечерта сцената ще се покрие с кадифен килим от цветя, като в гръцките бузуки вечери. Организаторите разкриват, че са поръчали цветята от българска фирма, която е готова да достави поръчката на това внушително количество цветя на 8 май.

Василис Карас: Българската публика е най-добрата

Василис Карас ще пристигне от Гърция заедно с 10 страхотни майстори бузукари и целият си оркестър, а шоуто му както винаги, ще бъде от най-висока класа. Топ изпълнителят и идол на три поколения, ще отбележи у нас завидните 40 години на сцена с голямо бузуки-парти и хиляди фенове в залата!

Билетите за „Василис Карас - 40 години на сцена” на 8 май в „Арена Армеец” се продават с пълна сила в системата на Ticketportal.bg, а голяма част от местата в залата вече са разпродадени. Цената на билетите за седящи места е от 30 до 50 лева според мястото в залата, а от 22 до 30 април включително има великденска промоция за билетите от 30 лева, като при закупуване на 2 броя от тази ценова категория –  крайната им цена ще бъде 40 лева.

За най-големите фенове в залата се предлагат и седящи места на терен на ВИП маси, разположени пред и близо до сцената. Масите са с различни ценови категории. Повечето от тях вече са разпродадени, а интересът към събитието е огромен.

Билети можете да бъдат закупени от Билетен център в НДК, Билетната каса на зала „Арена Армеец”, верига книжарници Booktrading, Office1superstore и бензиностанции ОМВ.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес