Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

В навечерието на Великден Национална лотария зарадва своите участници с празнични изненади в шоуто на 27 април по NOVA. Златни великденски яйца, пълни с печалби, повишиха настроението на късметлиите. В тях бяха скрити още една чисто нова кола, екскурзии, пари в брой и 50-инчов телевизор.

С прекрасен автомобил Fiat Tipo от играта „На крачка от късмета“ се сдоби Станимир Гарчев от Панагюрище. „Чувствам се страхотно“, каза късметлията, когато седна зад волана на новото возило.

Освен утешителните суми от 1000 лева, ваучери за 100 лева за онлайн игрите и билети „Кеш Кръстословици х 50“, за опонентите му имаше още печалби от великденските яйца на Национална лотария. Йоана Симеонова от Шумен си избра яйце, което ѝ осигури 5-дневна почивка за двама в Барселона, а Костадин Караиванов от Пловдив спечели 5-дневна почивка за двама във Виена.

Илияна Тотева от Бургас и Камелия Карамфилова от Кюстендил се изправиха пред сейфовете. В навечерието на светлия празник в тези със символ „Х“ бяха скрити цветни великденски яйца с печалби. Двете участнички играха страхотно и се забавляваха много. Победата извоюва Илияна.  Тя утрои печалбата си и триумфира със 75 000 лева. В първи кръг отвори един сейф със символ „Х“, а в него имаше синьо великденско яйце, което ѝ донесе  смартфон. Илияна си спечели и 5-дневна почивка за двама в Прага, след като попадна на един хикс и в златните сейфове.

Нейната опонентка Камелия грабна 6000 лева. Цветните яйца в сейфовете с хикс ѝ осигуриха фотоапарат и таблет. Освен това, както всички отпаднали участници, тя получи шанс да си избере едно от златните яйца на Национална лотария, в които също имаше печалби. Камелия извади невероятен късмет и уцели яйцето с чисто новия автомобил Fiat Tipo. С вълнение сподели, че има книжка от 20 години и подкара новата придобивка в студиото.

Стефка Стоянова от Ямбол победи в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ и си спечели 20 000 лева. Опонентите ѝ си избраха по едно от великденските яйца. Те донесоха 1000 лева на Людмила Иванова от Плевен, сумата от 3000 лева на Зоя Славкова от село Чорул, 50-инчов телевизор на Яна Анастасова от Дупница и 2000 лева на Мелиха Мехмедалиева от Попово. Участниците получиха и гарантираните утешителни печалби.

Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.