Не пропускайте епизода на революционното предаване от 22.00 ч. по NOVA

Трите двойки в революционния експеримент „Женени от пръв поглед” изживяват разнопосочни емоции на различни географски ширини. Младоженците Юлия и Михаил са на меден месец край езерото Комо в Италия. Таня и Светозар бавно потъват в ежедневието, а Ивана и Мерал са на романтичен уикенд в Мелник.

Макар сватбеното им пътешествие да не започна добре, Михаил ще успее да открие път към сърцето на Юлия благодарение на едно забавно преживяване с птиците на езерото Комо и дори езиковите неволи няма да помрачат доброто настроение на младоженците.

Не така добре обаче стоят нещата при Ивана и Мерал, въпреки че пък тяхното пътуване започва с много положителни емоции. Една песен, изпълнена от съпругата му, ще предизвика ревността на Мерал, но дали той има основание за своята крайна реакция?

Напрегната е и атмосферата в дома на Таня и Светозар след посещението на спортната зала по художествена гимнастика. След саркастичните му реплики към неговата съпруга по повод професията ѝ, експертът по безопасност на храните ѝ обявява истинска война. Таня се опитва да разбере на какво се дължи пасивно агресивното поведение на нейната половинка, но дали ще успее, или самата тя ще започне своя война с него?

През какви житейски изпитания преминават трите двойки в революционния експеримент, проследете в новия епизод на „Женени от пръв поглед” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на „Женени от пръв поглед“ на Nova.bg, както и на Facebook страницата на предаването.