Историята в предаването тази събота от 18.00 ч. по NOVА

Тази събота,11 май, в „Ничия земя“ Даниела Тренчева ни представя две момичета, които с охота се съгласяват да разголят душите си. За Николина и Соня всичко започва и свършва с голямата любов. Срещат се в интернет по публикувана обява с ясни параметри и... любовта започва по снимки в нета. 

„Това е разказ за намирането на хората, но и за лутането на душите. Разказ за запознанствата в интернет, но и за живеенето там. Къде за добро, къде за лошо всеки се бори по своя си начин за правата си – на съществуване, на добруване, на общуване, на бунтуване, на обичане и на събличане. 

Говорим с Николина и Соня за това, доколко е възможно две жени да мечтаят за семейство, не поотделно, а заедно. Разбира се, и те очакват да бъдат осъдени или подкрепяни, но като цяло – обсъждани. Категорично са провокативни, но дали заради качествата или сексуалността – преценете сами!

Смирението пред различните гледни точки е различно от смиряването с тях. И всеки има различните усещания за щастие. Показваме ви един от нюансите, за да знаете, че го има.“

Усещането за щастие има различни нюанси. Възможно ли е две момичета да мечтаят за семейство и каква обществена реакция очакват за своето провокативно решение, ще разберете в предаването „Ничия земя” в събота от 18.00 ч. по NOVA. Не го пропускайте!