Участниците ще се впуснат в битка за 200 000 лв.

Едни от най-красивите късчета на българското Черноморие ще станат арена на предизвикателства на най-новото риалити "Игри на волята" тази есен в ефира на NOVA. Записванията за кастингите за участие текат с пълна сила, а един ще се пребори за спечелването на голямата награда от 200 000 лв. в края на предаването. 

"Разбира се, че участниците ще бъдат изправени пред големи изпитания, но справянето с тях до голяма степен ще зависи от силата на характера и бързия им ум, а наградата е впечатляваща. Страхотно е, че снимките ще бъдат в България, понеже имаме много красиви плажове", коментираха панелистите на "На кафе". 

Риалитито "Игри на волята" ще завладее България за първи път тази есен, за да открие своите нови супер герои. Група рещителни българи ще покажат силата на човешкия характер, въоръжени с остър ум и физическа издръжливост. Te ще захвърлят ежедневието си и ще подложат на тест своите възможности в неподозирани ситуации. 

В битка за територия ще се впуснат три отбора, но само единият ще има привилегията да живее в супер лукс. Вторият тим ще трябва сам да създаде елементарни условия на живот. А третият – остава без подслон и храна за седмица. Но както и в живота – всичко може да се промени много бързо и бедността да замени богатството за часове.

Какво още разказаха панелистите на "На кафе" за екстремния формат "Игри на волята", може да видите във видеото. 

Предизвикай себе си, запиши се за кастинг на https://nova.bg/igri и можеш да спечелиш 200 000 лева!

"Игри на волята: България" започва скоро по NOVA.