Чилева, Тихомиров, Веселин и Никола са четиримата финалисти в Кухнята на Ада. Кой ще грабне голямата награда?

Светлана Миткова се раздели завинаги с Hell’s Kitchen седмица преди финала на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир. Тя не успя да се присъедини към елитния отбор на черните финалисти – напрежението в Кухнята на Ада и собствените й съмнения, че ще се справи с тежката вечерна резервация й осигуриха „мястото на скамейката“, вместо на почетната стълбица.

„Светле, ти си войник и никога не се предаваш. Няма мисия, която да съм ти възложил и ти да не си я довела до край. Нямаш право да се съмняваш в себе си…” така шеф Виктор Ангелов се опита да подкрепи Светлана минути, преди да бъде изгонена.  После той допълни: „Изключително трудно ми е да се разделя с теб, но ще продължи по-добрия готвач“.

Самата Светлана каза: „Мога да определя участието си в Hell’s Kitchen с една единствена дума „Прогрес“” Въпреки че не успя да се концентрира  в готвенето и да не бъде достатъчно отзивчива към останалите, тя все пак заслужи петото място в една изключително оспорвана битка между най-добрите професионални готвачи на България. На раздяла тя изрази възхищението си от шеф Ангелов: „Завладя ме като истинска магия неговият финес и търсене на качеството на храната, желанието му да познавам повече подправки и вкусове.. Той постоянно ме провокираше…“.

Снощи шеф Виктор Ангелов определи и четиримата финалисти в Hell’s Kitchen - Чилева, Тихомиров, Веселин и Никола. Те ще се състезават следващата седмица за голямата награда в Кухнята на Ада – 100 хиляди лева и довор в екипа на шеф Виктор Ангелов. Кой ще заслужи титлата „Най-добрият професионален готвач на България“ и ще бъде  победите във втория сезон на Hell’s Kitchen България, ще разберем на големия финал на Hell’s Kitchen на 30 май 2019 г. от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA