Тайните зад най-успешното шоу в българския ефир - „Като две капки вода”

Продуцентът Маги Халваджиян и Зуекът говорят за шоуто „Като две капки вода” в "Здравей, България" и признават, че за тяхна радост шоуто винаги е имало много зрители. ”Имаме голяма гледаемост и висок рейтинг”, казва продуцентът. „Всички ще бъдат пред екраните в понеделник, защото на всеки му е интересно какво ще се случи. За мое голямо съжаление предишният понеделник не ни стигна времето и може би не всички зрители разбраха какво се случи във финалната част. Милко отиде на финала само с една точка разлика пред  Деси Добрева, но нямахме време да го обясним и разкажем на зрителите. Битката беше буквално до последния момент. Те бяха на ръба да отидат и двамата на финал. Щяхме да имаме петима финалисти в понеделник и щеше да бъде още по-интересно. Но и сега сме приготвили големи веселби.” Зуекът допълва, че за първи път на финала ще има две изпълнителки на  Бионсе - Мария Илиева и Тита. „Те си го избраха. Милко ще изпълнява Георги Минчев”.

Зад кулисите на единадесети лайв в седми сезон на "Като две капки вода"

Маги и Зуекът говорят и за умението да се владее публиката и има ли опция за разговор за „същественото” в телевизията. Маги споделя, че в момента на фокус са „празните от съдържание хора”, които неизвестно защо стават „герои на нашето време”. „Трябва да се отделя време за смислени разговори и смислени хора”, надява се продуцентът. „Затова умните и смислени хора трябва да почнат да се учат да се представят по-атрактивно пред зрителите. Просто се налага. Зрителят не търпи скучно говорене!”

Дванадесети лайв в седми сезон на "Като две капки вода"

Кой ще завоюва победата в шоуто „Като две капки вода”? Как ще се справят участниците и какво ще представят специалните гости – ще научите на финала на „Като две капки вода“ в понеделник  вечер, от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY