Имат ли бъдеще браковете на участниците в социалния експеримент, гледайте тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

През последните три месеца вторият сезон на революционното документално риалити „Женени от пръв поглед” бракосъчета осем напълно непознати хора. Три от двойките стигнаха до финала и остава да вземат решение за бъдещето на своите връзки.

Юлия и Михаил се превърнаха в семейство съвсем скоро. След сватбеното пътешествие, те не успяха да заживяват заедно. Юлия е доста критична към отношенията им, а Михаил явно не може да разчита вярно сигналите й. Малко преди кулминацията в тяхната история, Мишо си спомня, че е предложил на Юлия да я заведе в Сандански. Защо това не се е случило? Дали Юлия и Михаил ще кажат категорично „ДА” на своите отношения?  Отговорът е тази вечер във финалния епизод  от 22.00 ч. по NOVA.

Таня и Светозар са двойката, която започна съвместния си живот с позитивизъм и надежда. Двамата се откриваха един друг и се наслаждаваха на компанията си заедно. Но в процеса на опознаване, между тях се появи пропаст - истерии и скандали завладяха дните им.  В момента, в който трябва да вземат най-важното решение за своето бъдеще, Таня ще си спомни, че цялото изживяване около сватбата й е помогнало да се възроди като феникс.  А Светозар ще признае, че двамата са имали петнадесет наистина  щастливи дни. „ Имах до себе човек,  който ми беше приятно да прегърне, да целуна, да прекарам ръка през косите й.” Ще стигне ли до истински  хепи енд тази толкова емоционална двойка, ще разберете в епизода тази вечер.

Най-младото семейство във втория сезон на „Женени от пръв поглед” , това на Ивана и Мерал, премина през най-много емоционални преживявания в рамките на формата. След прекрасна сватба, интересно пътешествие и пълна подкрепа на най-близките им хора, двамата стигнаха до сблъсък. Но веднага след това успяха да се сближат отново и в момента се радват на истински ренесанс в отношенията си. Тръпката от това какво ще каже Ивана тази вечер кара сърцето на Мерал направо да изскочи от гърдите му. „Не можах да работя, бях като виелица на работа.”, споделя той.  Мерал признава, че колкото и напрегнато да е било между тях, когато  види Ивана, изпада в нещо като „нирвана”. Но последната дума е на Ивана. Какво ще реши тя? Ще има ли истинско семейно щастие за най-младата двойка на формата? Отговорът на всички въпроси, ще разберете тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за „Женени от пръв поглед“ ще откриете на Nova.bg, както и на Facebook страницата на предаването.