Битката за титлата „Най-добър професионален готвач на България” тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Днес е големият финал на Hell’s Kitchen. След снощния епизод в голямата надпревара останаха двама участника. Какви предизвикателства е приготвил за тази вечер шефът на Кухнята на Ада, разказва Наталия Герджикова.

„След много нерви, пот на челото и храна в коша, тигани ще кръстосат Чилева и Никола.” Шеф Виктор Ангелов казва за тях: „Това са хора, които минаха през абсолютно всички препятствия, предизвикателства и саботажи от страна на шефа на кухнята и наистина се доказаха като амбициозни млади хора и топ професионалисти.”

„Битката за титлата „Най-добър професионален готвач на България” и тази вечер ще бъде ожесточена. Чилева  и Никола ще покажат потенциала си в кухнята и ще вдигнат градусите до червено.” Шеф Виктор Ангелов заявява, че този път няма да поставя никакви предизвикателства на финалистите – „менютата са изцяло техни, те ща са тези, които ще трябва да организират отборите си и ще трябва с тези отбори да преминат през финалното препятствие.”

Чилева споделя за най-ценните уроци, които е научила в предаването: „Това е доверието към хората, с които работим ежедневно и, че нещата, когато се правят с любов, винаги има смисъл да продължаваш.” А Никола отговаря на въпроса дали се е превърнала в рай Кухнята на Ада за него: „Все още не е. Но се надявам тази вечер да се превърне.”

Победителят ще е само един. Кой ще е големият победител в шоуто? Гледайте Hell’s Kitchen от 21:00 часа тази вечер.