Победителят от Hell’s Kitchen – Чилева, споделя тайни от живота си в „На кафе”

„Името на победителя в Hell’s Kitchen 2019 е Веселина Чилева”, това бяха съдбовните думи на шеф Виктор Ангелов, които взривиха публиката и с тях сложи финалната точка на най-емоционалния сезон на кулинарното шоу по NOVA.

Веселина Чилева е големият победител в Hell’s Kitchen 2019

Веселина Чилева разказва, че е напуснала работа, за да участва в шоуто. Тя е истинска фурия в кухнята, а най-трудно й е било да отговори на изискванията на шеф Ангелов. Верният път към успеха е бил, че се е научила да изключва емоцията си. „В нито една секунда не съм знаела какво следва. Аз и екипът просто се нагаждахме според това, което се случва.” Тя споделя, че в нито един момент не е била сигурна, че ще спечели Hell’s Kitchen. „ Но надеждата ми и моята самоувереност ме караха да вярвам, че мога да го спечеля.”

Шеф Виктор Ангелов: Едно е сигурно – победителят в Hell’s Kitchen винаги е изненада

„Точно преди да вземем черните куртки, бях на ръба да се строполя. Това беше и най-тъжният и моментът, когато съм била изплашена. Просто бедствах тогава.”, споделя победителката. Веселина Чилева смята да подкрепи с наградата да подкрепи себе си и семейството си. А също така има идея и за ново начинание, което няма да я раздели с готварството.”

Веселина Чилева е бивша спортистка и от там има толкова състезателен дух. Разказва за баба си чрез ястие, което Гала показва – „Боб суши” по разложки.  Следващото изненадващо ястие под похлупака, провокира Веселина да разкаже романтична история със съпруга си – той е спечелил сърцето й с омлет.

Как Веселина Чилева е получила предложение за брак от съпруга си? Какво е отношението й към мангото – дали не е опасно за живота й преживяване?

Тези и още много подробности за Веселина Чилева,  можете да видите във видеото от „На кафе” от тази сутрин.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.