Гледайте новия епизод тази вечер от 21.00ч.

Главните герои в новия епизод на предаването са двойка влюбени пожарникари, които си мечтаят да приютят голямата си любов в маломерно тристайно жилище в южните квартали на София. Те ще се доверят на опитния познавач на софийските потайности – водещия Драго Симеонов, за да открият дом, който да отговаря на всичките им изисквания.

На помощ на Драго идват и двама от най-добрите експерти в бранша – агенти с богат опит в сферата на недвижимите имоти в България, които ще предложат на възможно най-добрите условия и примамливи оферти.

„Дом за всеки“ се завръща в ефира на NOVA от 5 юни

„Основната сюжетна линия в епизода тази вечер е свързана с избора – емоционално или практично трябва да бъде решението, когато сключваме имотна сделка. Защото за повечето българи купуването на собствен дом е сделката на живота им. Ще видите различното поведение на мъжете и жените в такава ситуация. Младото семейство пожарникари имат много интересен стил на живот, така че ще трябва да намерим и специално помещение за спортните принадлежности мъжа“, споделя агентът на недвижими имоти Пепи Димитрова.

Как ще се справят брокерите с откриването на идеалния дом за младото семейство и какво ще бъде финалното им решение, ще видите в епизода на „Дом за всеки“ тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.