Нова екшън-комедия от създадетелите на "Привличане"

„Това е екшън-комедия, вдъхновена от „Телма и Луиз”, но нашият филм е с щастлив край. Представете си „Лоши момчета” в женски вариант”, споделя Яна Маринова в студиото на "Здравей, България". 

Сюжетът е драматичен - две жени бягат от закона с отвлечен мъж на задната седалка на колата. Постепенно осъзнават, че бягат от самите себе си. Това им дава кураж да открият истинската си същност и да тръгнат по пътя към щастието.

„Това е престъпление от любов. В него жените ще могат да се надсмеят на всички мъже, които се държат „лошо” с тях. Филмът има и възпитателен ефект – такива жени трябва да се научат да се обичат и да бъдат свободни в мисленето си”, разказва Яна Маринова.

Във филма има и много красиви картини от България, както и смели каскади, направени от най-добрите професионалисти.

„Каскадите са неизменна част от филма. Дори изискванията на международния разпространител - Free Dolphin Entertainment, са изцяло изпълнени, за да се нарече екшън-комедия. Искаме да пробием на международния пазар с този филм. Имаме и международна звезда като Базел Айдъл, който има и малка роля във „Фаворитката””, вдъхновено разказва Яна Маринова.

Какъв точно е персонажът на Александър Сано и дали ще успее да спаси отвлечения мъж, можете да разберете, ако гледате филма „Диви и щастливи”. Премиерата в кината ще е на 29 ноември. NOVA e медиен партньор на филма.