За кратко време Павела изиграва две роли в изключително гледани сериали в ефира на NOVA – „Откраднат живот“ и „Дяволското гърло“

„За ролята си в „Дяволското гърло“ се явих на кастинг, трябваше да запиша кратко видео, в което казвам монолога на моята героиня. След два дни ми се обадиха, за да ми съобщят, че искат да замина за Пампорово, за да заснемем сериала. За „Откраднат живот“ отново се явих на кастинг, но там ролята беше по-епизодична. Въпреки това беше много емоционална“, споделя талантливата актриса.

„Ролята в „Дяволското гърло“ беше много по-сериозна и по-трудна за мен. Теди е страхотен професионалист и човек, с когото си допаднахме много и наистина съм щастлива, че имах възможността да работя с нея. Помогна ми много и ме съветваше винаги да бъда себе си, защото това е най-важното в тази професия. Владо, от своя страна, се грижеше за настроението на снимачната площадка, като често се шегуваше с мен.“

Тази година Павела завършва гимназия с испански език и й предстои сериозен избор между две специалности – Журналистика и Актьорско майсторство. „Все още не съм взела окончателно решение. В момента се провеждат изпитите и се готвя“, споделя тя.

От къде идва страхът й от високото, коя сцена от „Дяволското гърло“ е била най-страшна за нея, какви са отзивите на приятелите й за ролята й в сериалите, в които играе, какъв е стилът й на обличане в ежедневието, какво я свързва с Африка и как приятелството прераства в любов, гледайте във видеото на „На кафе“.

Повече за предаването може да намерите във Facebook страницата на "На кафе"