Tърговският мениджър „Ключови клиенти“ на „Ломско пиво“ – Борислав Жеков влиза в компанията като нов служител тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Тази вечер ще си припомним историята на директора „под прикритие“ Борислав Жеков, който преминава през производствените звена на компанията „Ломско пиво“ като нов служител, за да разбере какви са проблемите в тях.

С натрупан богат 20-годишен опит на пазара на бири, Борислав управлява офиса на фирмата в София и отговаря за връзката с националните хипермаркети и с локалните търговски вериги. Бизнесът се развива и разраства, а историята на фабриката датира от началото на XIX век с предприемаческия дух на чехите Малотин и Хозман. Двамата попадат в Лом, изпълнен с множеството страноприемници, където бирата не е позната като продукт. Начинанието им е успешно, защото поколения по-късно компанията съхранява традициите на класическото чешко пивоварство в България.

Борислав смело захвърля бизнес облеклото, пуска брада и облича работни дрехи, за да влезе „под прикритие“ в ролята на новия служител Нойко.

„Шеф под прикритие“ претърпява трудова злополука

Още в първия си работен ден той се запознава с млада техноложка, която ще му сподели какви проблеми среща в работата си?

След като преминава през технологичните проби, Нойко влиза и в цеха за открита ферментация, където ще има запомняща се среща със свой служител, който почти ще успее да го откаже от мисията „под прикритие“. Следва среща със служителка с 28 години стаж в компанията, която ще успее истински да впечатли Борислав.

Каква е причината директорът да извика работниците, обучавали новия служител и какво е да работиш в компания, в която съдбите на работниците се преплитат от поколения с историята на една сбъдната предприемаческа мечта, гледайте в емоционалния епизод на „Шеф под прикритие“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Шеф под прикритие” във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.