Темите и гостите в сутрешния блок в сряда от 6.20 ч. по NOVA

Агресия на пътя в Казанлък. Каква е версиите за инцидента, при който мъж нападна и удари колоездач?

За скандалите между обединените патриоти, за „София прайд” и сделката за изтребителите – говори Волен Сидеров.

Мъж обвинява служител на реда в полицейски произвол. Превишил ли е полицай от Бяла Слатина правата си?

Каква ще е съдбата на учителката, която замери ученици с кошче за боклук по време на час и провокирана ли е преподавателката от децата? 

На живо: докога ще продължи бедствено положение в община Стражица и какви са пораженията, които нанесе водата от двата прелели язовира?

Защо улични стълбове в столичния квартал „Изгрев” са монтирани по средата на тротоар? Абсурдът проверяват Румен Бахов и Росица Пешева, майката, която няма откъде да преминава с бебешката количка.

История в разруха: зрители на NOVA сигнализираха, че уникален храм на богинята Кибела в Балчик е оставен без надзор и е превърнат в обществена тоалетна. светилището е на­ци­о­на­лен па­ме­т­ник на кул­ту­ра­та, но се намира в частен терен, което е пречка за превръщането му в туристическа атракция. 

Учители от цялата страна събират средства в помощ на своя колежка, която остана без дом след пожар.

Срещаме ви с актьорите Кирил Ефремов, Евгени Будинов, Павел Иванов и Иван Радоев, които се събират на сцената на „Сълза и смях”.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в сряда, 12 юни, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.