Шеметни каскади и силни житейски послания в новия български екшън „Диви и щастливи”

Шеметни каскади и силни житейски послания могат да видят зрителите в новия български екшън „Диви и щастливи”, който излиза на голям екран през ноември.

Пряко включване от снимачната площадка ни среща с Яна Маринова. „Диви и щастливи” е заглавието, което Луиза Григорова измисли. То е символ на всички жени, които трябва да излязат от статуквото, да повярват в себе си и да бъдат щастливи с изборите си. Те трябва да намерят начин да обичат сами себе си, за да заслужат мъжа, който ще ги обича.”

 „Моята героиня прави престъпление от любов. Става съучастник заедно със своята приятелка – героинята на Луиза Григорова, в отвличането на мъж. Двете бягат, с всевъзможни превозни средства, от София към Варна, преследвани от цялата полиция.

Екипът на филма „Диви и щастливи“ отпразнува края на снимките с щуро парти

Най-голямото предизвикателство са каскадите във филма, защото бюджетът му вече надхвърля 2 млн. лв. Те са изпълнени от най-добрите каскадьори в България, които трябва да се справят само в 1-2 дубъла. Голяма част от филма е на английски език. А докато Луиза Григорова разказва за това, международна звезда Базел Айдъл я изненадва с целувка по бузата. Той стана известен с малката си роля във „Фаворитката”, който получи Оскар. Героят на Базел се събужда в багажника на кола. А какво се случва с него, ще разберете във филма „Диви и щастливи”.

В студиото на „Събуди се” са Луиза Григорова и режисьорът на филма Мартин Макариев, който разказва, че идеята се е зародила на 8-ми март. Сюжетът е намигване към култовата лента „Телма и Луиз”, но българският не е така мрачен и има щастлив край. „Става дума за свободната жена. Човек може да направи каквото иска, но трябва да преодолее страха си”, споделя режисьорът.

А Луиза Григорова разказва колко опасни са били снимките. „Падах два пъти от мотор, веднъж ни удари кола, но всичко беше планирано и трябваше да се случи за филма”, казва тя. Какво изпитва Луиза Григорова, когато гледа вече заснетите сцени във филма, можете да видите във видеото в „Събуди се”.

Премиерата в кината ще е на 29 ноември. NOVA e медиен партньор на филма.