Тази вечер в „Черешката на тортата“ престилката ще запретне едно момиче от така нареченото поколение Z - младата и талантлива изпълнителка Ева Пармакова

След като миналата вечер Йоана Захариева получи 38 точки за амбициозното си представяне в кухнята, днес изгряващата музикална звезда Ева Пармакова ще поднесе поредната кулинарна изненада в предаването.

„Черешката на тортата“ е ценен опит за мен“, споделя чаровната изпълнителка.

„Една сутрин се събудих и ми се прияде „Чили кон карне“. Използвах рецептата на моя любим готвач Джейми Оливър и успях да си го приготвя самичка. Избрах да го поднеса като основно ястие за моите гости, защото много го обичам“, разказва Ева.

Бохемски дух и интересни рецепти тази седмица в „Черешката на тортата“

Тайландска салата, кралски скариди, свежи пролетни ролца и традиционното мексиканско ястие „Чили кон карне“ са само част от кулинарните изкушения, с които Ева ще очарова гостите си, а десертът, с който ще буквално ще ги „разтопи“, е по специална южноафриканска рецепта.

„Влюбена съм в този десерт още от времето, когато бях в Южна Африка. Поръчвах си го навсякъде. Прави се като нормален кекс, но тайната му съставка е сладко от кайсия“, разкрива Ева.

Крехки ребърца с певицата Йоана Захариева-Йоко в "Черешката на тортата"

Каква е заливката на африканския десерт, с какъв коктейл ще посрещне домакинята своите гости, как ще оценят цялостното й представяне и подаръците, които им е подготвила, ще видите в новия епизод на „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.