Налага се кулинарният гуру да постави ултиматум на собствениците

Тази вечер в „Кошмари в кухнята“ шеф Манчев остава гладен и с екстремно опънати нерви. Каква е рецептата за ужасяващи „Кошмари в кухнята“, която вбесява гуруто, проследете в последния за сезона епизод на предаването тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Ресторант и дюнер „Тауър“ се намира в Пловдив. Собственици са семейството Павел, Боян и тяхната майка - Таня. Бизнесът им започва с желанието на Боян да отвори своя собствена дюнерджийница, защото вече е натрупал петгодишен опит в правенето на дюнери. Помещението, което намира, се отдава под наем заедно с ресторант в същата кооперация и така почти на шега семейството се заема и с двата обекта. Въпреки че тримата нямат познания и опит в ресторантьорския бизнес, движат всичко сами - Павел е сервитьор и барман, Боян прави дюнери и помага в готвенето, а майка им е готвач. Само след половин година управление вече им се налага да потърсят помощ от „Кошмари в кухнята“. Ще издържат ли нервите на шеф Манчев при кошмарната ситуация, която заварва?

„Кошмари в кухнята“ и шеф Манчев в първа спасителна мисия извън България

Още с пристигането си кулинарният виртуоз забелязва първия проблем – няма табела на нито един от двата обекта. Обичайната дегустация на част от менюто е трагикомична. При влизането в кухнята шеф Манчев е вбесен от катастрофата, която вижда. Хигиената е под всякаква критика, оборудване почти няма, а посудата се състои от тенджера, два тигана, няколко рендета и една бъркалка. При поръчки от само три маси наведнъж в кухнята настава пълен хаос и клиентите се оплакват. Кулинарното гуро е на път да се откаже и да си тръгне, но овладява нервите си и решава да постави ултиматум на собствениците, който трябва да изпълнят, за да продължи предаването.

Шеф Манчев попада в арт ресторант с комично меню в „Кошмари в кухнята“

Ще успее ли семейството да се справи със задачите, които шеф Манчев им поставя, за да продължи предаването, вижте в последния за сезона изключително емоционален епизод на “Кошмари в кухнята” – тази вечер от 21.00 ч. само по NOVA.

За актуални новини следете Facebook страницата на предаването.