Емблематичната певица ще приготви домашна питка, разядки, качамак, татарски кюфтета от агнешко и скалички с боров мед

Втора в оспорваната надпревара се впуска легендарната певица Нели Рангелова. За своята вечеря тя залага на тематично меню – ястия от нейния роден край Монтана и на силна манастирска ракия. В кухнята тя разчита на професионалната помощ на готвач, който е неин роднина – шеф Петров.

Висше кулинарно майсторство с Андрей Слабаков в „Черешката на тортата“

Северозападната вечеря, която Нели Рангелова старателно приготвя, се състои от: домашна питка „слънце“, разядки, качамак с манатарки, татарски кюфтета от агнешко, а за десерт – скалички с боров мед. Ще се понрави ли менюто на нейните госите, ще видите в епизода на „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Оспорвана надпревара, гарнирана с емоции и изкуство в „Черешката на тортата“

Отрупаната маса с вкуснотии прави прекрасно впечатление на гостите, които с любопитство ще изслушат разказите за рода, от който произлиза певицата.

Прекрасните изненади, които е подготвила домакинята, също са издържани в тематиката на вечерта, като освен за гостите, домакинята е помислила и за шеф Манчев. Каква оценка ще получи легендарната певица за впечалтяващото си представяне, ще видите в епизода на „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.