Не пропускайте кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Тази вечер в "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA си припомняме участието на младия писател Константин Трендафилов, който ще предизвика първите романтични искри в седмицата на специалитетите с афродизиаци в “Черешката на тортата”. Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA като домакин в кулинарното риалити поетът ще докаже на своите гости - Илиян, Маги Бадер, DARA и Марина Кискинова, че виното, храната и поезията вървят ръка за ръка и не напразно са основа за бохемския живот.

Шарено меню и много настроение с DARA в "Черешката на тортата"

Константин ще демонстрира със завидна лекота, че реденето на думи в рими много прилича на подреждането на продукти в ястията, а най-важни както в писането, така и в кулинарията са емоцията и лекотата. Като всеки истински поет той ще има муза, която да го вдъхновява дори в кухнята, а резултатът от неговите гастрономични усилия ще има почти прелъстителен ефект върху певицата DARA.

Пижамено кулинарно парти с Маги Бадер в "Черешката на тортата"

Домакинът си поставя две амбициозни задачи – да покаже на своите гости как се приготвя добре месо и “да ги качи на черешата на тортата”. Дали ще успее? Коя е неговата кулинарна муза? Какви изненади крие неговото меню? И кои са афродизиаците, на които ще заложи в своите ястия? Гледайте в епизода на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.