Стайлинг екип се грижи за новата визия на Александра Сърчаджиева в приключенското състезание на NOVA

Водещата на “Игри на волята: България“ - Александра Сърчаджиева, разполага със специален екип, ангажиран с цялостната грижа за външния й вид. Той е различен във всеки един епизод от най-новото телевизионно шоу на NOVA. “Целта ни е да свържем Алекс с естествения декор на снимките - изключително красиви и пленителни места” - разкриват от шоуто.

Близо тричасова подготовка изисква визията на Александра Сърчаджиева в ролята й на водеща на „Игри на волята: България“ - епични битки, които в момента текат. По време на почти денонощните снимки, Алекс е поверена на специален екип, който се грижи и за най-малкия детайл от външния й вид. Освен часовете, посветени на коса и грим, екипът залага и на тематичен гардероб, който изцяло преобразява водещата - за нея са подбрани над 100 аксесоара за коса, бижута, шапки и очила, а освен тези акценти, тоалетите й вече са над 200 и често се съчетават на място с цел тя да изглежда различна и нова във всяко появяване на екран.

„Заложихме на стил бохо с трайбъл елементи, защото той успешно драматизира приключенския формат, пресъздава магичните и често диви места, на които битките се разиграват, но и страшно пасва на самата Алекс“, разказват стилистите на предаването.

Температурите на терен надвишават 30 градуса, което изисква специална грижа за кожата на водещата. Гримьорският екип споделя, че я подготвят за снимки със задължителната слънцезащитна козметика. „Александра е от водещите, които имат нужда от много малко и лек грим, което е страхотно, особено за условията на работа тук. Правило №1 за продукции на открито е, когато чуем „Стоп“, главните лица пред камера се скриват от слънцето. Това е един от важните навици, за които се грижат и членовете на екипа“, издават гримьорите.

Условията, които вървят в комбинация с всекидневни снимки в продължение на седмици, изискват водещата да поддържа тялото си с витамини, индивидуален хранителен режим, както и да полага специални грижи за своя глас, с когото основно ще свързваме “Игри на волята: България“.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.