Гледайте предаването в събота от 18.00 ч. по NOVA

Тази събота, 14 септември, в „Ничия земя“ Елена Чопакова ни среща с едно момче на име Ричард, родено в Смолян, живяло в Мадан, успяло по собствените си стандарти и думи в София. Ричард е на 25 години и е фитнес треньор. Риалити звезда, която тренира звезди. Вае мускули и прави глупости с еднаква упоритост, но изглежда да си е взел поука.  Срещата им се случва в края на месец август – след като Ричи стана звезда, малко преди да бъде отстранен от работа като фитнес треньор и докато около него се вихри скандал.

„В своя свят и особено в оня, в който е расъл, Ричи е успяло момче. Живее в малък мезонет току до полите на Витоша, далеч от Мадан. Разпознават го по улиците на двумилионен град, работи с известни хора, които са му благодарни и се снимат с него за социалните мрежи. Има хубави дрехи, скъпи обувки, луксозни парфюми, има младостта си и амбицията да успее. Ричи е упорит. Ако имаше олимпиада по упоритост – Ричи щеше да е спечелил златото със световен рекорд.

Искрено се надяваме новината за последното интервю на Ричард Величков да не ви е разтърсила из основи. Дано лятото ви е било дълго, приятно и ползотворно. За човека, за когото днес ви разказваме, то беше поучително – дори да не го разбира напълно сега. Срещаме ви с него по един повод и по много причини – поводът е една снимка в социалните мрежи, а причините съвсем прозаични. Преди да го съдите и снизходите – погледнете в другата стая – дали пък не сте отгледали точно такова момче. И дали то не се е записало вече на кастинг за някое риалити…“

Гледайте „Ничия земя“ в събота от 18.00 ч. по NOVA.