Прабългари загубиха битката днес и номинираха Анита

Днес се проведе втората номинационна битка в „Игри на волята: България“. Тя изправи едни срещу други племената на ТРАКИ и ПРАБЪЛГАРИ. Участниците се състезаваха в отбор, завързани по двойки един за друг. Трябваше да преминат трасе и да намерят 6 колони вкопани в пясъка, да ги изровят една по една и да пренесат обратно. С тях образуваха стълба, по която най-достойният воин трябваше да се качи. Това беше Александър, който победоносно развя знамето на ТРАКИ.

Александър от траките спечели първата капитанска битка в „Игри на волята: България“!

Номинациите на ПРАБЪЛГАРИ бяха напрегнати. Стоян номинира Анита, защото се е развикала по време на играта. От своя страна Анита номинира Юлиян „според мен трябва да излезе силен мъж, за да победи“, мотивира решението си тя. Юлиян не и остана длъжен и на свой ред даде гласа си за Анита. Гичка също даде гласа си за Юлиян, защото според нея той на моменти е агресивен и вика без причина. Пламен гласува за Гичка, защото смяташе, че тя е готова за тази елиминация. Роберта и Георги също номинираха Анита, защото според двамата тя е отрицателно настроена. Последна беше Венцислава, която даде гласа си за Георги, като най-силен и здрав. И така номинирана е Анита, която утре ще се изправи в елиминационен двубой срещи Амелия – Мира от СЛАВЯНИ.

Освен при СЛАВЯНИ, напрежение вече се усеща и в племето на ТРАКИ. По време на вечеря Добрин започна да говори за темата за опазване на околната среда, но начинът и тонът му не се хареса на останалите. „С него трудно може да се води диалог, той просто не чува чуждо мнение“, беше заключението на Атанас. Дали това ще се отрази на Умните, следва да видим.

Амелия-Мира е първият номиниран в „Игри на волята: България“

Утре вечер е второто издание на „Игри на волята: студио“, което се излъчва всеки петък от 22.00 часа. В него Александра Сърчаджиева, заедно с постоянните си коментатори – Ваня Джаферович и Георги Милков ще правят анализ на седмицата и случващото се в предаването. Освен тях, всяка седмица ще има и гост коментатори. Този петък това ще са Маги Вълчанова и Симона Пейчева, които освен, че ще коментират минаха и през част от елиминационната битка на Амелия – Мира и Анита.

Как ще се справят в битката Амелия – Мира и Анита, коя ще победи и кой ще е първият напуснал „Игри на волята: България“, ще разберем утре вечер от 21.00 часа.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.