Племето на Силните загуби номинационната битка

Въпреки, че живеят в лукса и не им липсва нищо, Прабългари не се справиха с битката тази вечер и загубиха. Племената трябваше да изградят своите долмени пренасяйки определен брой елементи през трасето и движейки се като един. Най-добре със задачата се справиха Славяни, следвани от Траки, а последни останаха Прабългари, които трябваше да номинират свой войн. По време на играта Йоана, от Славяни падна лошо на ръката си, но продължи да играе. След края на битката я закараха на преглед, какво ще е състоянието и, ще разберем утре вечер.

Марешка спечели женската капитанска битка в „Игри на волята: България“

След края на битката, Прабългари се събраха на съвет и решиха да изпратят на елиминационна битка в петък, Гичка. Основният довод на племето е, че тя не се справя добре в битките и искат да видят дали ще се справи в индивидуален двубой. „Радостна съм, когато се върна с победата, ще съм пълноценен играч“, сподели тя.

В племето на Траки, продължава забавлението на едни, за сметка на други. Илиан, Атанас и близначките кръстиха Александър, Радостина и Ана – Мария, семейство „Гастонови“, а Елена и Стефания изпяха песента от „Красавицата и звяра“. Вече е ясно, че племето е разделено и няма връщане назад. Как ще се отрази това на битката утре, следва да видим.

Прабългари спечелиха битката за територия в „Игри на волята: България“

При Славяни положението с храната не е никак добро. Капитан Бяло Мите даде задача на племето, да оправят мрежа, с която те не се справиха и не получиха храна. Единствения, който продължава да има постоянно ядене и да го яде пред другите е Георгиос. Постъпката му силно възмути Марешка, за която подобно поведение не е нормално. Плеймейтката заяви, че ако тя беше на негово място щеше да се откаже от привилегията си.

Утре вечер предстои битка между Славяни и Траки, която ще определи и втория номиниран тази седмица, който в петък ще излезе срещу Гичка в двубой за оставане в шоуто.. Четвъртък вечер, 21.00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.