Гледайте най-успешния български медицински сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVА

Докато разчиства бюрото си Евгения попада на снимката, която Нора изпусна от чантата си. Разглеждайки внимателно кадъра, тя разпознава д-р Кръстева в компанията на бременна дама. Коя е тя и каква е връзката между тях и Нора, гледайте в „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Пенев се подлага на болезнена процедура, за да впечатли Нора в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Замаян след операцията, Пенев вижда как Нора и Марио се прегръщат. След като научава, че полипът е отстранен благополучно и резултатите му са добри, той решава да направи подарък на Нора. Тя не го приема и му признава, че има връзка с д-р Ковачев. Каква ли ще бъде реакцията й обаче, когато научи, че в болница „Св. Анастасия“ работи и бившата на любимия й, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Тайни отношения и битка за бебе Диана в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Спешна операция на тежко болната бременна съпруга на влиятелен бизнесмен възпрепятства заминаването на д-р Табаков в САЩ. Ще успее ли да спаси майката и бебето, гледайте в епизода на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.