Продуцентът на хитовия български сериал гостува на Сутрешен блок с Богдана и Симеон от БГ Радио

Продуцентът на хитовия сериал „Откраднат Живот” – Евтим Милошев, говори за това как може един български сериал да е интересен цели осем сезона и да не се изчерпва.

Любомира Башева: „Самочувствието на доктор Чилингирова е нейната предпазна маска“

„Започнахме този проект с една история, която имаше начало и край и беше разказана само в 12 епизода. Сега след като правим епизодите от 350 до 390 в осмия сезон, отговорът е един – зад този успех седи много работа, колкото и банално да звучи. Първо на сценарно ниво, след това на ниво продукция. И дълголетието се крие в това, че разказваме просто живота. Точно какъвто е. Разказваме за човешката природа”, заяви Евтим Милошев.

Изгряващата звезда Любомира Башева : Сравнявайте се единствено със себе си

„Ние не изстискваме историята, просто я разказваме. Единственото, което има значение за нас е зрителят. Докато той ни обича, гледа ни и ни търси, значи нашата работа е правилна. Ние винаги работим това, което правим в момента. Ако има достатъчно гледаемост, ние продължаваме напред. Вдъхновяваме се от самия живот”, обясни продуцентът.

Неочаквана „проверка“ и „нов“ родител в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

„Възприемам себе си като творческа личност и по отношение на сценария, и по отношение на режисурата. Успоредно работим и създаваме и друг проекти, така че компанията „Дрийм тийм” е много плодовита. Най-важното, което ни отличава е, че ние създаваме авторски проекти. От първата буквичка до последния кадър. Ние сме един екип, един отбор, една компания. И докато зрителите ни гледат, значи сме на правилния път”, призна Евтим Милошев.

Какво още разкри Евтим Милошев на Симо и Боги за работата си по "Откраднат живот", може да чуете в цялото интервю в Сутрешния блок на БГ Радио.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.