Критични моменти и етични казуси в новите епизоди на хитовия медицински сериал

„Доктор Карагьозов и синът му – Пепе, се завръщат с голяма драма, която ще тече до края на сезона. През цялото време ще се опитват да я разрешат и няма да има време нито за любов, нито за работа. За екипа вече е минала по-голямата част от снимките на осми сезон, а ние с Петър се появяваме на снимачната площадка свежи и отпочинали!“, пошегува се Владо Карамазов пред камерата на "Здравей, България". Двамата с Петър Милошев отново ще влязат в ролите на баща и син, представяйки още една страна на кръвните връзки и предизвикателствата, пред които се изправят героите. Петър призна, че много от приятелите от сериала са му липсвали, а екранният му партньор – Владо Карамазов, го похвали, че често учи по-бързо текстовете от самия него.    

Раздели и любовни признания в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Трусове в отношенията на лекарския екип ще доведат до критично състояние на един от героите, а професията на друг ще бъде поставена под въпрос. Доктор Василев и доктор Генадиев ще открият, че Евгения се е свързала с човек от далечното минало, а срещата ще предизвика сблъсък между двамата. Доктор Тасев ще даде шофьорски урок на Мирослава, а ситуацията ще излезе извън контрол с неясни последствия. В заплетените отношения ще се включи и доктор Чилингирова, която ще се опита да научи повече за личните отношения на доктор Тасев. Доктор Хинова и доцент Мазов ще замислят отмъщение на професор Гочева, привличайки на своя страна доктор Атанасова.

Димо Алексиев за „Откраднат живот: Кръвни връзки” и екзистенциалните въпроси

Как ще завърши планът им за реванш? Какво ще се случи между Мирослава и доктор Тасев? – зрителите ще научат в новите епизоди на „Открданат живот: Кръвни връзки“ от вторник до петък в 20.00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.