Капитанът на Траки загуби битката с Веселин

Снощи се проведе капитанската битка в „Игри на волята: България“. В нея един срещу друг застанаха Александър от Траки и Веселин от Славяни. И ако изборът на Веско беше единодушен, то този на Траки не. Племето беше разделено между Александър и Пламен, като в крайна сметка Сашо беше по настоятелен и готов за битка. Разбира се, Юлиян изобщо не беше съгласен с този избор и заяви, че племето прави голяма грешка.

Траки за първи път стъпиха в лукса на „Игри на волята: България“

Капитанската битка беше силова. Двамата трябваше да минават през препятствия теглейки гюлета, всяко едно тежащо по 15 килограма. След всяко препятствие гюлетата се увеличаваха, като на финала достигнаха до 6 - или общо тегло от 90 килограма. Битката беше изключително трудна и за двамата, които накрая трябваше да спрат, за да съберат сили. В крайна сметка по-силен се оказа Веско, който успя да премине през финалния етап и да развее знамето на племето. Капитанът на Славяни можеше да избира между пица за цялото племе или личен имунитет, който освен, че ще го спаси ако стигнат до номинации върви с пленник от Траки. Веселин избра имунитет и взе в плен Александър, защото го смята за силен играч, а и ще може да бъде номиниран в бъдещите битки. „Аз съм най - прецаканият участник в това шоу“, бяха първите думи на Сашо, когато разбра новата си съдба. Дали ще успее да се адаптира, дали ще се включи пълноценно в битките или ще продължи да играе за Траки, ще разберем в следващите дни.

Амелия-Мира от „Игри на волята: България“: За мен Роберта е много силен претендент за финала

Днес е първата номинационна битка за седмицата. Как ще реагират Траки, когато видят, че доскорошният им капитан излиза срещу тях? Как ще се справят Славяни и дали Александър ще се включи пълноценно в битката или ще има друга стратегия? Кое племе ще спечели и кой ще е първият номиниран за седмицата? Всичко това ще разберем тази вечер от 21.00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.