„Знаех добре, че ме подценяват, но това беше най-големият коз, който притежавах“, сподели Атанас в „На кафе“.

Преди броени дни един от най-силните състезатели в „Игри на волята: България“ напусна формата след като по време на териториална битка получи сериозна контузия на крака, която не му позволи да продължи участието си в надпреварата.

„Аз не просто съм умен, аз съм гениален. Чудя се кой от тези аматьорчета знае формулата на Айнщайн? Само с мускули не става, трябва и акъл!“ С тези думи стартира играта си един от най-колоритните участници в състезанието, който въпреки преждевременното напускане на играта, заслужено се нареди сред фаворитите на зрителите. 

„В живота и в предаването аз съм от хората, които виждат положителното. 99% от коментарите, които прочетох за себе си са положителни“, сподели Наско.

Александър пленен от Славяни в „Игри на волята:България“

За предизвикателството „Игри на волята: България“ и стремежа към неизвестното

„Контузията ми се оказа доста сериозна. Около 35 дни трябваше да ходя с гипс и патерици, но вече съм ок. Попаднах в „Игри на волята: България“ съвсем случайно. Докато си седях вкъщи и си играех на една игра на лап топа, на екрана излезе реклама на предаването. Изпратих си документите онлайн, две седмици по-късно ми звъннаха за втори кастинг и реших да се включа, ей така на майтап. Обичам да се впускам в неизвестното, изобщо не ме интересуваха подробности за формата. Ако не беше контузията, вероятно щях продължа напред в състезанието. Не се знае, можеше да стигна и до финала“, допълни той и посочи Александър за главния виновник за разединението в племето.

Траки за първи път стъпиха в лукса на „Игри на волята: България“

Защо Наско е избрал да татуира на ръката си Исак Нютон, какво още разказа за участието си и за отношенията си с останалите състезатели във формата, и как ще се справи с предизвикателствата, които му е подготвила Гала, гледайте във видеото на „На кафе“.