Венцислава предаде старото си племе

„Колелото на смъртта“ изпрати на битка за оцеляване не кого да е, а силния и доказал се като един от най-добрите играчи в „Игри на волята: България“ – Юлиян. Снощи племето му загуби битката, която беше за издръжливост. В нея войните участваха един срещу друг в три рунда, като целта беше да свалят противника от колелото. Славяни се оказаха по-добри и взеха ценна победа с 3:1 и по този начин изпратиха Траки на съвет.

Наско от „Игри на волята“: Ако не беше контузията, можех да стигна до финал

Номинациите на Траки показаха, че всеки играч има собствена стратегия, независимо дали изглежда част от лагер или не. Изненадата този път поднесе Венцислава, която номинираше последна и от нея зависеше дали Юлиян ще отиде на битка за оцеляване или Ана Мария. Военната даде гласа си за Добрин и по този начин Юлиян остана с три номинации. Тази нейна постъпка изненада Пламен, а Юлиян я прие за предателство. Какво ли ще се случва от тук нататък с Венци и племето, следва да разберем.

Александър пленен от Славяни в „Игри на волята:България“

В лагера на Славяни всички останаха много доволни от битката и особено от включването на Александър, който им показа, че ще участва абсолютно пълноценно и могат да разчитат на него. Сашо заяви, че се чувства добре в новото си племе, а Веско сподели, че е много доволен от избора, защото по този начин е отместил напрежението от Роберта и вече на прицел ще е Александър. Но дали останалите смятат така?

Траки за първи път стъпиха в лукса на „Игри на волята: България“

В лагера на Траки разделението на лагери вече е явно. Юлиян си махна екипа и заяви, че той си е Прабългарин и сложи стария си екип. Венцислава сподели, че съвсем осъзнато е гласувала за Добрин, знаейки, че по този начин номиниран ще е Юлиян. На Пламен обаче военната каза, че не е броила гласовете. Дали Венци излъга Пламен или иска да представи решението си като стратегия, това ще разберем в следващите епизоди.

Амелия-Мира от „Игри на волята: България“: За мен Роберта е много силен претендент за финала

Изключително важна номинационна битка предстои тази вечер в „Игри на волята: България“, защото освен, че загубилото племе трябва да излъчи номиниран, то той ще трябва да се изправи срещи Юлиян. Кое племе ще спечели битката и кой ще номинират ще разберем тази вечер от 21.00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.