За втора поредна година едни от най-изявените специалисти у нас ще се съберат на най-голямото безплатно събитие за бъдещи и настоящи родители

След големия успех на форума миналата година, през 2019-та организаторите отново очакват всички бъдещи и настоящи родители в Панорама МОЛ в Плевен на 9 ноември от 10 до 16.30 часа.

„Академия за родители“ ще събере на едно място 10 лектора с интересни теми, повече от 20 организации, 10 специалисти за безплатни консултации и 5 творчески работилнички за деца. Най-добрите специалисти от страната ще консултират родителите по въпроси, свързани с бременност и раждане, детско здраве, възпитание и образование.

По време на лекционната част ще се дискутират важни въпроси, свързани с протичане на бременността и раждането. Д-р Елица Гьокова, акушер-гинеколог в Университетска Многопрофилна Болница за Активно Лечение „Д-р Г. Странски“ ЕАД – Плевен, ще разкаже подробно каква следва да е подготовката за раждане и ще отговори на всички въпроси. Доц. д-р Рада Маркова ще даде ценни съвети за справяне с болката и температурата при децата в домашни условия, а Мария Кънева от Ла Лече Лига Плевен ще разкрие отговорите на най-често задаваните въпроси относно кърменето.

Бъдещи и настоящи родители ще могат да се включат в обсъждане и на въпроси за съня на бебето, ароматерапията в полза на здравето и как благодарение на стволовите клетки може да се погрижим за семейството си.

Програмата ще продължи с дискусия за детските емоционални кризи. Лектор по темата ще е Радостина Стоянова – детски психолог. За дисциплината, която работи, ще ни поговори Теодора Борисова – учител и сертифициран инструктор по програмата Трениране на успешни родители.

Събитието е безплатно, но със задължителна регистрация. Всеки може да запази място на сайта на „Академия за родители“. Още интересни новини за предстоящия форум можете да научите от Facebook страницата на събитието.

Каузата на „Академия за родители“ е да предоставя актуална, обективна и експертна информация за здравето, възпитанието и образованието на децата.

От тази есен „Академия за родители“ е участник в Акселератора на конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА, организиран от Нова Броудкастинг Груп и Reach for Change България.