Явор Янакиев – „100 кила“ коментатор в студиото на шоуто

Снощи се проведе втората номинационна битка за седмицата. В нея двете племена направиха верига от морето до стъклен резервоар, като трябваше да пресипват вода от пост на пост, които бяха на три метра разстояние. След напълването на резервоара, той освобождаваше кубче и последният участник започваше да реди кубове с една ръка на подвижна маса. Траки бяха по-бързи, независимо, че Юлиян не даваше 100% в играта. Близначката Елена успя да нареди кулите още преди Славяни да успеят да напълнят резервоара. По този начин Славяни трябваше да номинират.

Юлиян е номиниран в „Игри на волята:България“

Номинациите не изненадаха никой, всички Славяни дадоха гласа си за Александър, но с надеждата, че ще се справи на битката в петък и ще се завърне в племето. „Тук съм, за да играя. Ще играя честно и на 100% всеки път“, заяви Алекс.

Наско от „Игри на волята“: Ако не беше контузията, можех да стигна до финал

Тази вечер гости в „Игри на волята: студио“ ще са лекоатлетката Ива Пранджева и рап певецът, Явор Янакиев, известен като „100 кила“, който се оказва един от най-големите фенове на формата и не пропуска нито един епизод. Кои са техните фаворите, защо харесват шоуто и кой смятат, че ще спечели, ще разберем тази вечер от 22:00 часа.

Преди това обаче, ще станем свидетели на битка между двама много силни състезатели, като един от тях ще трябва да напусне шоуто. Юлиян срещу Александър. Дали учителят ще надделее или новият член на Славяни, това ще разберем в петък от 21.00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.