Юлиян спечели елиминационната битка

Битката за оцеляване тази снощи беше серия от изпитания. Първо Юлиян и Александър бяха заключени в клетки, от които трябваше да се освободят сглобявайки лост и взимайки ключ за катинара. След това ги чакаше греда, широка едва 5 сантиметра по която трябваше да преминат, след нея минаха през кръгъл отвор който ги отвеждаше до четири стълба с рибарска мрежа, която те трябваше да навият около себе си. Под всяка мрежа имаше цифра, комбинацията от числата отваряше катинар, който беше и последното препятствие в играта. „Тука е един царят на Прабългарите. Хайде отивай си Александър вкъщи“, извика Юлиян когато приключи пръв с играта.

Александър ще се изправи срещу Юлиян в „Игри на волята: България“

Обратно в лагера на Траки всички бяха щастливи от завръщането на Юлиян. Близначките бяха доволни, че Алекс е напуснал играта. Двете не криеха, че не се разбират с него и не го харесват. Другият щастлив е Пламен, който смята, че Юлиян е ценен за племето и предстоящите битки. Как обаче ще се развият взаимоотношенията между войните ще разберем през следващата седмица.

Роберта не се чувства добре от факта, че Алекс напусна предаването. Тя смята, че той е „изгърмял“ заради нея. Но дали тя не се притеснява, че отново ще попадне в номинации, а не толкова да страда по Алекс?

Юлиян е номиниран в „Игри на волята:България“

Понеделник колелото се завърта отново и племената влизат в битка за територия. Как ще се справят Траки, при които Юлиян открито заяви, че ще играе като Прабългарин. Какво ще е настроението при Славяни, които загубиха пореден войн? Всичко това в понеделник от 20:00 часа по NOVA.

Преди това обаче, ще станем свидетели на битка между двама много силни състезатели, като един от тях ще трябва да напусне шоуто. Юлиян срещу Александър. Дали учителят ще надделее или новият член на Славяни, това ще разберем в петък от 21:00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.