Последният отпаднал състезател гостува в студиото на „Събуди се“, за да сподели кое е било най-голямото предизвикателство, с което се е сблъскал в играта

В навечерието на 2 ноември завърши поредната елиминационна битка в „Игри на волята: България“. След оспорвана битка Александър отпадна, а Юлиян грабна победата в двубоя.

За физическите или психологическите изпитания в „Игри на волята: България“

„Имаше много граници, които всеки от нас в „Игри на волята“ не успя да преодолее, включително и аз. Но когато се опитваш да бъде възможно най-добрата версия на себе си, тогава нещата се получават и човек се развива. Всеки прави грешки в даден момент от живота си, но пък ако не опитваш, то тогава правиш най-генералната грешка в живота – не живееш истински. Ако човек няма силна психика, няма как  да покаже качествата си чисто физически. Винаги първо се „чупим“ психологически, това са първосигналните функции на мозъка, които ни казват: „Ти не можеш да направиш това!“ и ни предпазват, за да не пострадаме по някакъв начин. В този смисъл безстрашни хора няма. Това са хора, които правят каквото са решили, въпреки страха. Това което исках да направя аз в това шоу бе да преодолея себе си чисто психологически“, разказа Александър в студиото на „Събуди се“.

Александър отпадна от „Игри на волята: България“

За самоопределението „най-прецаканият участник“ в „Игри на волята: България“

„Най-много ме изтормозиха скандалите и разправиите в нашето племе. Цял живот съм бил спортист и отборен играч. Интересувам се много от психология. Чета страшно много. В нашия отбор от осем човека нямаше нито един добър плувец. Много игри за територия бяха свързани именно с плуване. В 90% от тях ние губехме. От друга страна близначките, които са много силни в игрите, се брояха за един играч. Племето се разцепи, имаше много разправии. През повечето време живеехме в примитивни условия без възможност да се възстановяваме. Тези фактори оказаха влияние на моята игра“, сподели Александър.

Повече за емоциите след края на състезанието, липсва ли му играта и кои са най-силните битки, които продължава да води в живота си гледайте във видеото на „Събуди се“.