Последният отпаднал състезател гостува в „На кафе“, за да сподели с какви чувства напуска играта

Бившият лидер на умните Траки, който беше пленен от Славяните и изпратен на елиминация в петък е последният отпаднал състезател от ”Игри на волята. България”. Александър гостува в студиото в „На кафе” и разказва с какви чувства напусна играта.

Александър от „Игри на волята: България“: Не обичам да ми поставят граници

За амбицията да бъде лидер

„Много добре се чувствам. Винаги имаш амбиция да спечелиш, но там, докъдето стигаш има някакви условия, които не ти позволяват да продължиш напред. Животът е такъв. Болница, десет килограма надолу, неразбирателства с други играчи, което е съвсем нормално. Перфектните условия не съществуват. Всеки има право на стратегия и никой няма право да се сърди. Идеята на играта е, че всеки един в даден момент си мисли: „Аз съм финалист”, но не всеки стига до финала”, признава Александър.

Александър отпадна от „Игри на волята: България“

„Когато човек се опитва да бъде лидер, той вероятно дразни. Аз смятам, че всеки иска да бъде възможно най-добрата версия на себе си. И трябва да има едно звено, което трябва да сплотява. Аз се опитах да го направя, но се провалих. Получи се обратен ефект”, разказа бившият лидер на Траките.

Александър ще се изправи срещу Юлиян в „Игри на волята: България“

Друг гост в студиото в „На кафе” беше Наско от племето на Траките,  отпаднал преди седмица от „Игри на волята. България”. Той репликираше Александър и се получи интересен диалог.

„Ти не ни обединяваше, а ни разделяше. Видяхме какви планове кроеше от началото на играта. Трябваше да си продължим като отбор и към края на играта да се разиграват индивидуалните сметки”, заяви Наско.

Юлиян е номиниран в „Игри на волята:България“

За разделението на Траките

„Не съм искал да разделям племето по никакъв начин. В самото начало никой още не знаеше правилата на играта, всеки ден ни изненадваха, за да може реакцията на всеки да бъде искрена и първосигнална. И първата седмица ме избраха аз да отида на капитанска битка, така че приех, че ще съм лидер до края. Бях избран с шест гласа. Но втората седмица се разбра, че това не е така. Всяка седмица има нов лидер. Но наистина не разбрах как се разви конфликтът след това, когато се раздели племето на две. Ние бяхме повече гласове и аз исках да се разберем с добро. За нито един човек не съм казал една лошо дума в цялата игра. Неразбирателството дойде от различията в характерите. Когато поставиш толкова различни хора в такива ситуации е съвсем нормално”, опита се да обясни Александър.

Защо са яли скришно вафли и симулирал ли е в игрите Александър, можете да видите в цялото видео от „На кафе”.