За пръв път в Русе Академия за родители ще срещне бъдещи и настоящи родители със специалисти

Най-голямото безплатно събитие за бъдещи и настоящи майки и татковци Академия за родители за пръв път ще гостува в Русе. Очакваме всички любознателни семейства в Гранд хотел Рига на 23 ноември(събота) от 10 до 16.00 часа.  

Форумът събира на едно място 8 лектора с вдъхновяващи и полезни теми, повече от 20 организации и 10 специалисти за безплатни консултации. Най-добрите експерти от страната ще съветват родителите по въпроси, свързани с бременност и раждане, детско здраве и възпитание. 

По време на цялата лекционна част ще се дискутират важни въпроси, свързани с подготовка за раждане и грижи за бебето, здраве и възпитание. Диди Върбанова от Училище "Родители" - Русе ще разкаже коя е най-добрата подготовка за раждане. Д-р Янко Янков - ръководител на тъканна банка за съхранение на стволови клетки "Селена целс" ще говори по темата как да се погрижим за семейството си с помощта на стволови клетки.  
Доц. д-р Рада Маркова ще даде ценни съвети за справяне с болката и температурата при децата в домашни условия, а Деси Бетова ще разкрие отговорите на най-често задаваните въпроси за това, какво да очакваме през първите седмици с бебето у дома.  
Бъдещи и настоящи родители ще могат да се включат в обсъждането на въпроси за дисциплината, която окрилява и дисциплината, която работи. Партньорите ни от NN ще представят интересната тема "Финансово планиране за успешно семейство". След всяка лекция е предвидено време за въпроси и кратка дискусия. 

В специализираните кътове на нашите приятели и партньори от NN България, НАПК, Училище по първа помощ, Асоциация Родители, Селена Целс, Трениране на успешни родители, Афродита МЦ - Стволови клетки и Ин витро, Училище "Родители" - Русе и други, по време на цялото събитие всеки желаещ ще може да попучи безплатна консултация. 

Каузата на Академия за родители е да предоставя актуална, обективна и експертна информация за здравето, възпитанието и образованието на децата. 
35+ събития вече са факт. 
20 000+ семейства посещават събитията на организацията в София, Варна, Бургас, Пловдив, Ямбол, Стара Загора, Плевен, Русе и Благоевград. 
200+ водещи организации от бизнеса и неправителствения сектор си партнират с Академия за родители. 
 
100 000+ бъдещи и настоящи родители гледат лекциите на организацията онлайн и стават част от една общност от ангажирани родители, които не спират да се учат и да стават все по-добри в тази си житейска роля. 
От тази есен Академия за родители е участник в Акселератора на конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА, организиран от Нова Броудкастинг Груп и Reach for Change България.  

Събитието е безплатно, но със задължителна регистрация. Всеки може да запази място на сайта на Академия за родители. 

Още интересни новини за предстоящия форум можете да научите от facebook страницата на събитието. 

Каузата на „Академия за родители“ е да предоставя актуална, обективна и експертна информация за здравето, възпитанието и образованието на децата.

От тази есен „Академия за родители“ е участник в Акселератора на конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА, организиран от Нова Броудкастинг Груп и Reach for Change България.