Ана Мария загуби капитанската битка

Вчера се проведе капитанска битка между Ана Мария и Стоян. Изборът на капитан в племето на Траки беше съпроводен с коалиция между жените, които искаха да направят така, че на битка да отиде Добрин, но в крайна сметка Ана Мария сподели на всички, че иска тя да отиде, защото се чувства недооценена и иска да се докаже. На другия полюс бяха Славяни, където Стоян сподели, че иска да е капитан, защото до момента не е бил и иска да покаже, че е силен участник. Всички се съгласиха и така той отиде на битка.

Траки за втора поредна седмица ще са на лукса в „Игри на волята:България“

В битката двамата трябваше да се държат за въже, което имаше 5 възела. Те стояха на дървено стъпало и по команда от водещата трябваше да сменят захвата си между възлите. Ана Мария не успя да се справи с по-силния Стоян и загуби битката. Спасителят можеше да избира между видео разговор за всеки войн от племето с някой близък или романтична вечеря само за него с близък по избор. Стоян избра вечерята, защото сподели, че много мисли за своята приятелка и има нужда да я види.

Александър от „Игри на волята: България“: Когато човек се опитва да бъде лидер, дразни другите

Изборът му беше приет много добре от Славяни, които го окуражиха за срещата с Валерия. На вечерята Стоян сподели с приятелката си, че много и липсва. „Няма друг, който да те обича толкова силно“. За изненада на Валерия, Стоян извади пръстен и предложи брак. Дамата на сърцето му се разплака и прие.

Александър от „Игри на волята: България“: Не обичам да ми поставят граници

Тази вечер предстои номинационната битка в шоуто. Дали Славяни ще успеят да се справят, особено сега след като Стоян е спокоен за любовта си? Каква ще е ситуацията при Траки, които не спират да се карат? Кой ще спечели битката и кое племе ще трябва да излъчи номиниран ще стане ясно днес от 21.00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.