Ивелина Драгнева открехва завесата около сюжета на лентата

Преди броени минути започна предпремиерата на филма „В кръг“- вторият от планираната трилогия след  „Посоки“ на Стефан Командарев. На живо от червения килим предава Ивелина Драгнева.

„Ленатата разказва историите на три двойки патрулиращи полицаи в нощна София, а един от главните актьори е Васил Василев – Зуека. В първия филм той изигра ролята на таксиметров шофьор, а в този ще го видим като полицай. „В кръг“ предизвика огромен интерес тази вечер, като на предпремиерата дойде лично и президентът Румен Радев.

„Във филма „Посоки“ моят образ беше много по-труден, но този е доста по-лесен за разбиране, има страхотни истории в него. Накратко това е един филм за това, което е останало от българина вследствие на 30-те години преход – бил той полицай, таксиметров шофьор или упражняващ друга професия“, разказа Зуека.

Филмът предизвика голям интерес и вчера, когато на него се насладиха над 350 полицаи. Вълнуващата полицейска драма изправи на крака всички. 

„Ако историите са човешки, разбираеми, ако разсмиват, ако разплакват, ако хващат човека за гърлото, това е ключът към публиката“, разкри Стефан Командарев.

Лентата върна в спомените и вътрешния министър. Какво разказа той, гледайте във видеото.

„В кръг“ тръгва по кината в България на 8 ноември и се осъществява с медийната подкрепа на NOVA и подкрепата на ИА „Национален филмов център“, Столична община, фонд ЕВРОИМАЖ, Сръбски филмов център, Илиян Рангелов, КИА Моторс България и в партньорство със Синдикалната федерация на служителите на МВР.